Tanfolyamok

Sminktetováló tanfolyamok, továbbképzések Kozmetikusok számára

 

Néhány éve kozmetikus kolléganők megkerestek azzal a kérdéssel, hogy tartanék e számukra továbbképzést szemöldök tetoválás területén. Igazán elismerő érzés volt és nagy megtiszteltetés, hogy ekkora bizalmat kapok tőlük. Ezeknek a kolléganőknek köszönhetően elindultam egy ilyen területen is a szakmán belül, ami számomra mindig egy igazán nagy élvezet és nekem is tanulás minden egyes alkalom. Azóta számos oktatást, továbbképzést tartottam.

Amennyiben Te is szeretnél kozmetikusként képezni magad egy csodálatos területre a szakmán belül, akkor várlak szeretettel. 

Sminktetováló alaptanfolyamot  egyszemélyes, vagy két fős oktatás keretein belül tartom, mert vallom azt hogy így tudok maximális figyelmet szentelni a tanfolyamot végzőkre.  Folyamatosan figyelem és javítom a gyakorlás alatt a tanuló-tanulók munkáit.

Két fős alapképzésnél 10% kedvezményt biztosítok.

Gyakorlott, tapasztalt Kolléganőknek tartok több fős tréninget, ahol megnézheted és megtanulhatod az általam kedvelt technikákat. A workshopot maximum 5 főnek tudom biztosítani. 

Tanfolyamok


Szemöldök alaptanfolyam

A tanfolyam 3 teljes nap, reggel 9:30-18:00h-ig. Az intenzív képzés ideje alatt minden anyagot és gépet biztosítok a tanuló számára. Abban az esetben kérem a saját gép és hozzá kompatibilis modul-tű hozatalát, ha teljesen más típusú géppel már rendelkezik. A tanfolyam ideje alatt megtanítom a gépi satír-púder technikát, mivel ez a kozmetikai tetoválás alapja. A tanfolyam első napján elméletet tanulunk, majd különböző gyakorlati feladatokkal folytatjuk, második nap színelmélet és gyakorlás szilikon lapon, Nagy hangsúlyt fektetek a szemöldök tervezésre, felsminkelésre, mert az a tapasztalatom, hogy kevesen tudják ezt szépen elkészíteni, általában maszatos, vagy túl erősre sikerül. Délután demonstrálom a púder technikát egy modellen, amit lépésenként mutatok és magyarázok. Harmadik nap teljesen önálló gyakorlással indul, itt már amolyan vizsga szerűen értékelem a munkát, délután pedig saját élő modellen kell elkészíteni. Az elkészítésnél természetesen jelen vagyok és segítek, ha elakadtál, de törekszünk az önálló munkafolyamatra a tanultak szerint.


A tanfolyam ára: 360.000Ft

2 fő esetén 10% kedvezmény

Púder technika továbbképzés haladóknak

A tanfolyam egy napos, haladó sminktetováló szakembereknek tartom. A tanfolyam napján az anyagokat, eszközöket biztosítom, kezdő csomagot nem tartalmaz. A tanfolyam reggel 9:00-18:00ig tart.

A tanfolyam ára: 140.000Ft

Púder technika (intenzív 2 napos)

Azoknak ajánlom, akik ugyan tetoválnak, de még nagyon hiányos a tudásuk, vagy csak régi technikát alkalmaztak. (erősebb satírozásos , régi gépi szálas technika stb..)

Tanfolyam reggel 9:30-18:00h-ig tart.

A tanfolyam ára: 200.000FtTovábbi tanfolyamok, gyakorló napok esetén kérlek írj egy emailt, vagy keress a megadott telefonszámon.Workshop, ÚJDONSÁG!!

Nagy örömmel jelentem be, hogy novembertől workshopot is tartok. Novembertől új helyen, nagyobb térben lesz lehetőségem munkámat folytatni, oktatásra több főt is tudok vállalni. Továbbra is vallom, hogy igazán oktatni 1-2 főnek van értelme, főként akkor, ha még kezdő vagy, vagy nagy hiányosságokkal rendelkezel, de ha már van némi tapasztalatod és csak egy adott technikát, vagy technikákat szeretnél fejleszteni, akkor ideális a workshop.

Mit is jelent ez?

A workshopon is ugyanúgy tanulunk elméletet, illetve sokat gyakorlunk. A nap kezdetén a bemutatkozáson túl egy részletes elméleti anyaggal indítunk, melyet gyakorlati rész követ szilikon anyagon. Bemutatom az általam leginkább kedvelt technikákat, tapasztalataimat osztom meg veletek. A nap második felében pedig élő modellen demonstrálom a technikát, melyet részletgazdagon, step by step mutatok be, hogy lássátok miként működik élő modellen is. 

Milyen területen, mely technikákra lehet jelentkezni?

Szemöldök púder, sminkelt hatás, ajaktetoválás.

Mit kell hozz magaddal a workshopra?

Mivel ezt nem teljesen kezdőknek tartom, így mindenkitől kérem, hogy saját gépét és ehhez való tűt-modult hozzon magával, hiszen a saját géppel érdemes gyakorolni. Másra nincs szükség, mert mindent biztosítok a gyakorlás alatt. 

Mennyi ideig tart a wokshop?

Érkezés 9:30, befejezés 18:00h (1nap) 

Hány főnek tartom?

2-4 főnek tudom biztosítani. 

Mennyibe kerül a workshop?

Szemöldök workshop: 120.000 Ft helyett  100.000Ft/fő 

Ajaktetoválás workshop: 140.000 Ft helyett 120.000Ft/fő