Sminktetoválás

Sminktetoválások

Szemöldöktetoválás

Szemhéjtetoválás

Ajaktetoválás

Dermapigmentáció

Hajas fejbőr pigmentálása

Vitiligó 

Sminktetoválás

Szemöldöktetoválás

Manapság számos technika létezik, mellyel gyönyörű és természetes hatású szemöldököt tudunk készíteni Vendégeinknek. De mi bújik a technika mögött? Természetesen tudás, de rendkívül fontos hogy milyen géppel és pigmentekkel dolgozunk, hiszen egy pontos precíz munkát csak profi géppel tudunk végezni és az, hogy milyen pigmentet juttatunk a bőrbe mindemellett szintén rednkívül fontos. 

Az általam készült szemöldökök is több technikával készülnek, minden technika máshogy szép. Fontos tudni, amivel mindig felhívom az érdeklődők és vendégeim figyelmét, hogy nem feltétlen a szálas technikától lesz természetes egy szemöldök, hanem attól hogy a szakember megfelelően ki tudja választani a karakterhez leginkább illő ideális szemöldököt és a hozzá illő színt. 

Microblading, szálas technika

Nagyon szép a szemöldökhöz tökéletesen illeszkedő szálakat húzok, mellyel imitálom a szemöldök szőröket. Manapság ezeknek a szálaknak nincs merevsége, ahogy én fogalmazom..Úgy néznek ki, mintha valódi szálak lennének a lágyságnak és ívnek köszönhetően.


Púderes technika

Sokakat megzavar, hogy nagyon sok néven szerepelnek a különböző púderes technikák. Szeretném felvilágosítani, hogy mindegyiknek az alapja ugyanaz.. Egy púderes lehet soft powder, ahogy angolosan sok helyen lehet olvasni, vagy akár erősebb púder hatás.. A soft powder, egy lágy satír mellyek olyan hatást keltünk, mintha egy lágy finom satírt sminkelnénk a meglévő szemöldök alá. Azoknak ajánlott leginkább, akiknek van szemöldökük, csak szeretik festetni vagy mindig kiemelik egy szemöldök ceruza, porral.


MakeUp. Russian style hatás

Ez a technika, mint ahogy a nevében is szerepel valóban egy erősebb sminkelt hatású. Sokan szeretik fiatalok így elkészíteni a szemöldöküket, hiszen a jelen divat is ezt mutatja. Sok híres Hölgy sminkelteti, vagy akár tetováltatja ilyenre a szemöldökét, mert valóban minden napszakban ugyanolyan szépen sminkelt.

Hibrid technika

Nos mit is jelent a hibrid technika? Mint a szó jelentése is adja, több technikát ötvöz. Tulajdonképpen a szálas technikát a satíros tecchnikával egyesítem, de akár még egy szép ombre hatást is tudok bele varázsolni. Igazán nagyon szép a végeredmény. 


Szemhéjtetoválás

Szemhéjtetoválásra szintén több lehetőség van. Az egészen finom, alig észrevehető szempillasűrítés, tusvonal, vagy a látványos sminkelt hatású szemhéjtetoválás.

Sokan félnek a fájdalomtól, de mindenkinek csak azt tudom mondani hogy nagyobb fájdalomra kellemetlenségre számít mindenki, mint ami valójában. Természetesen alkalmazok felületi érzéstelenítőt, és mivel nagyon finoman gyengéden dolgozom így csökkentem a fájdalom és kellemetlenség tüneteit.


Ajaktetoválás

Mára mindegyik sminktetoválás megváltozott, abszolút a természetsségre törekszünk és valóban a végeredmény csodálatos. Ajaktetoválásban a kontúrozás mára már nem divatos, hanem fél vagy teljes satírt alkalmazunk. A végeredmény fantasztikusan szép és természetes. Van, aki egy természetes színt szeretne, de vannak akik szeretik a labello málna, pinkes vagy akár élénkebb színeket is. Természetesen mindenkinek stílusához szabva, átbeszélve készítem el az ajakpigmentációt. Az ajaktetoválást néhányan megelőzik egy kevés hialuronsavas feltöltéssel, ami együtt valóban nagyon szép hatást kelt. 


Dermapigmentáció

Mit is jelent ez a szó? Nos, míg a sminktetoválás az arcon történik, szépítve-kiemelve ezzel az arc szépségét, a dermapigmentációnál egy esztétikai tetoválásról van szó, amikor valamit eltüntetni, kijavítani vagy pótolni szeretnénk. Dermapigmentálás területén kiemelném a hajas fejbőr tetoválást, mely igazán szívem csücskévé vált, többször is képeztem magam ezen a területen. Úgy gondolom ennek most van igazán itt az ideje. Az elején, néhány évvel ezelőtt még nagyon kezdetleges volt ezen probléma kezelése, de mára valóban nagyon realisztikus szálakat és szőrtüszőt ttudunk imitálni. Legtöbb esetben a férfiakat érinti, de bizonyos hormon problémák miatt nőknél is előfordul a haj ritkulása, esetleg alopécia kialakulása. Mindenesetre én ösztönzök mindenkit, aki gondolkozik hogy ezt a megoldást válassza vagy esetleg hajbeültetést követve tökéletesítem a végeredményt. Ahogy egy kedves férfi vendégem fogalmazott: -"Most már emelem kalapom!" (mindigkalapot viselt).Másik Úr pedig: "Nem gondoltam volna, hogy többszöri hajbeültetés nem hozta meg a várt eredményt és egy kozmetikus hölgy fogja nekem ezt orvosolni...

 Igazán jó érzés ezeket hallani és azt érzem valóban prófétálnom kell a világnak, hogy van lehetőség esztétikailag javítani az állapoton, anélkül hogy észrevehető foltok legyenek a fejbőrön, hanem mintha saját haja lenne.