Pigment-Off, tetoválás eltávolítás

Pigment-Off, Tetoválás eltávolítás

A Pigement-Off Remover pigment eltávolítási technikája alapvetően különbözik más eltávolítási kezelésektől. Egy egyedi kémiai folyamat az alapja, melynek célja bevitt pigmentek feloldása, és ezt követő kivonása a bőrszövetből. Eltérően a lézeres kezeléstől - ahol a pigmenteket olyan méretű szemcsékké robbantja szét a lézer, ami már képes távozni a nyirokrendszeren keresztül - itt a kioldott pigment a legrövidebb úton hagyja el a szervezetet, egyenesen a bőrön keresztül.

A Pigment-Off Remover egy speciális kifejlesztett szuszpenzió, amely képes megkötni és kivonni a bőrben lévő idegen pigmenteket. A szuszpenziós molekulák mérete nagyon hasonló a beültetett pigmentek méretéhez. Nem csak az emulzió fizikai tulajdonságai, hanem kémiai összetétele is hasonló a bevitt pigmentekéhez, így az oldó hatás nagy fokú.

Fizikai kontaktus esetén a Pigment-Off Remover molekulái a bőrben levő idegen pigmentek összetevőivel keverednek össze, és az így kapott oldat már nem tud kötődni a bőrszövet elemeihez. A bevitelt követően a bőr saját védekező mechanizmusának köszönhetően a feloldott pigment anyag kilökődik a bőrből annak felszínére. A kilökődés ugyan azon az úton történik, mint amin az Pigment-Off Removert bejuttattuk a bőrbe, így nem terheljük a nyirokrendszert,

Ha a sminktetoválás során a festékanyagot szakszerűen juttatták be a bőrbe, és a szükséges mélységben, akkor a pigmentációt akár egyetlen kezeléssel is el lehet távolítani.

A Pigment-Off Remover professzionális felhasználásával a teljes pigment eltávolítás sikeressége 99,9%. Van azonban néhány sajátosság, amivel számolni kell az eljárás során. A testtetováló pigmentek szemcsemérete eltér a sminktetováló pigmentekétől, így ezen típusú tetoválások eltávolítása nehézkesebb, hosszabb időt igénylő feladat. A testtetováló pigmenteket ugyanakkor még a bőr mélyebb rétegeibe is ültetik, ami szintén lassítja a folyamatot.

Eltávolítás után fontos a kezelt felület helyes és rendszeres ápolása. A kezelés sikerességének 50%-a azt követő utasítások betartásától függ. A kezelés után az eltávolítási folyamat következik: a kezelt bőr felületén egy könnyű, vékony kéreg keletkezik, aminek leesésével a kioldott pigment legnagyobb része is távozik a bőrfelületről.

A tetoválás kora nem befolyásolja a pigment eltávolítás sikerességét. A Pigment-Off Remover egyedülálló tulajdonságai lehetővé teszik a pigmentek eltávolítását közvetlenül a pigmentálást követően is.

​A Pigment-Off eltávolító előnyei

Mi teszi különbözővé a Pigment-Off rendszert az összes többi eltávolító terméktől?

Gyakran felteszik ezt a kérdést, hiszen több új lézeres- tetoválás és sminktetoválás eltávolító termék jelenik meg a piacon. A ügyfelek és kollégák számára egyre nehezebb kiválasztani az optimális módszert.

A Pigment-Off tetoválás eltávolító rendszer számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. A termék eltávolítja az összes színt és pigmentet, szakszerűen használva nem hagy hegeket, és gyors bőrregenerációt biztosít.

A Pigment-Off tetoválás eltávolító egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik:

Nem csak a pigmenteket képes megkötni, hanem a vasoxidokat, nehézfém maradványokat és szintetikus pigmenteket is megköti, és a bőr felszínére továbbítja. Ezáltal megkíméltük a nyirokrendszert az idegen anyag elszállításával járó túlterhelődéstől. Valamint különösen pozitív járulékos hatás az is, hogy a különböző nehézfémek és testidegen anyagok nem halmozódnak a nyirokcsomókban.

Az egyedülálló összetételének köszönhetően a Pigment-Off emulzió képes kötődni a bőrben lévő idegen részecskékhez. Az így létrejövő komplexeket megbízható, gyengéd módon mozdítják el a bőrből.

Az eltávolító és utóápoló szerek kifejezetten ehhez a a kezeléshez lettek kifejlesztve, így jelentős javulást eredményeznek a bőrszövet állapotában. A bőr lágyabbá, simábbá és fogékonyabbá válik a tápláló anyagok hatására, ami a későbbi újrapigmentálás lehetőségét is megteremti.

Egy a tapasztalatok szerinti járulékos pozitív hatása a terméknek, hogy a pigmentek eltávolítása után - a speciális otthoni utóápolási termékeket használva - javul a szem körül található szőrszálak növekedési potenciálja. Számos vendég visszajelzése alapján el tudjuk mondani, hogy miután eltávolítottuk az idegen pigmenteket a bőrből, a szemöldök sűrűbb lett, és szőrszálai hosszabbak lettek.

 • 1%-nál kisebb a valószínűsége a hegesedés és fibrózis kialakulásának.
 • ​Nem tartalmaz triklórecetsavat - enyhén lúgos kémhatású szer.​
 • Nem tartalmaz karcinogén összetevőket.
 • Hypoallergén
 • Minden színt eltávolít, még a bézst a zöldet és fehéret is.
 • ​Mindenféle pigment típust eltávolít - vasoxidos, akril, szintetikus pigmentek, tinta.
 • Ideális a microbladinggel készített tetoválások eltávolításához.
 • A kezelés gyors és fájdalommentes.
 • Nagy hatékonyságú, gyorsan látszó eredmények. Látványos eredmény már egy kezelés után is.
 • ​Nem károsítja a szőrtüszőket.
 • ​Nem okoz gyulladást.
 • ​Olyan aktív összetevőket tartalmaz, amelyek elősegítik a bőr gyorsabb regenerációját.
 • A kezelések közötti "pihenőidő" maximum átlag 4 hét.
 • ​Nem várható túl- vagy alulpigmentáltsági elváltozás a kezelés hatására.
 • ​A bőr barnulási képessége nem változik a kezelés hatására.
 • ​Németországban bejegyzett csak professzionális használatra kifejlesztett kozmetikai termék.
 • ​A tetoválás kora nem számít.
 • ​Egyedülálló utókezelési termékek otthoni használatra.