Mivel tudsz felkészülni a sminktetoválásra?

2019.11.05

Kedves leendő Vendégem!

Összeírtam a legfontosabb tudnivalót, mielőtt jössz hozzám tetoválásra. Sokan érkezésetek előtt néhány nappal rám írtok, vagy telefonáltok, hogy mivel tudtok készülni a tökéletes eredmény érdekében..Ennek mindig nagyon örülök, mert érzékelem, hogy számotokra valóban fontos az együttműködés. Ezek az első kapcsolatfelvételnél el szoktak hangzani, Niki asszisztensem mindenről tájékoztat Benneteket, de az idő múlásával, ahogy közeledik a NAGY nap...elkopik az információ. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen mindannyian egy nagyon nyüzsgő társadalomban élünk, én is sok mindent felejtek el, mert lehetetlen ennyi mindenre figyelni, mint amit a világ ránk próbál nyomni.

Nos, megkönnyítve a dolgot, megspórolva az időt, ami megfizethetetlen...összeírtam mivel tudtok együttműködni és a munkámat megkönnyíteni. 

 1. Az egyik legfontosabb, hogy Niki által fontos kérdésekre ha választ adtatok, de időközben váratlanul mégis megváltozna, akkor ezt azonnal gondoljátok át és értesítsetek minket...(várandóság, vérhigító szedése, antibiotikum, gyulladáscsökkentő gyógyszerek, időközben diagnosztizált pajzsmirigy probléma lsd. később írok erről részletesen!
 2.  Ne menj szoláriumba a tetoválás előtt 3-4 nappal!!! Ha lehet több időt is hagyj ki, de ennyi a minimum, amit kérek...és a nyári napozásra ugyanúgy érvényes!
 3.  Ne menj bőrmegújító kezelésre előtte való napokon, és bőrmegújító programon se vegyél részt éppen akkor..Utóbbi manapság nagyon divatos lett, amit magam is elismerek, hiszen csodálatos kozmetikumok vannak a piacon, de akkor gondoljuk át a tervet..Mi a fontosabb? 
 4.  Hialuronsavas kezelés, illetve botox kezelés után teljen el minimum 3-4 hét. 
 5.  Arcon történt plasztikai beavatkozás után minimum 2 hónap regenerálódási idő teljen el, de erről mindig érdemes az orvossal konzultálni és utána egyeztetünk.
 6.  Non-invazív kezelések, úgy mint Ultherapy, infinity után is minimum 3-4 hét pihentetés, regenerálódás szükséges a bőrnek.
 7.  Hidratáld a bőröd előtte való napokon! 
 8.  Ha nagyon eltérő a szemöldök szőröd, pl tejföl szőke, akkor előtte festesd be a kedvelt színre, minimum 1-2 nappal a tetoválás előtt, ne rögtön előtte nap. Aznap TILOS!! Ugyanez a szempilla festésre is, ugyanis ha előbb készül a szemhéj pigmentáció, akkor én 4 hetet fogok mondani, amíg nem szabad befesteni. A szem egy roppant érzékeny terület, nem kockáztatunk semmit!
 9.  Szemhéj tetoválásnál, ha van kontaktlencséd akkor mindenképp szemüvegben érkezz aznap, vagy hozz magaddal kontaktlencse tartót, ha eldobható akkor legyen nálad új. A lencsét másnap sem lehet betenni, így célszerű erre felkészülni.
 10.  Ajaktetoválásnál Mindenkinek ajánlom a herpesz gyógyszer (Telviran, herpesin) gyógyszer szedését, amit orvossal szükséges feliratni. Tetoválás előtt 4-5 nappal szedni, utána is 1-2 napig. Hidratáld az ajkad!
 11. Hidratáld Magad!