Tanfolyamok

Sminktetováló tanfolyamok, továbbképzések Kozmetikusok számára

 

Néhány éve hogy kozmetikus kolléganők megkerestek azzal a kérdéssel, hogy tartanék e számukra továbbképzést szemöldök tetoválás területén. Igazán elismerő érzés volt és nagy megtiszteltetés, hogy ekkora bizalmat kapok tőlük. Ezeknek a kolléganőknek köszönhetően elindultam egy ilyen területen is a szakmán belül, ami számomra mindig egy igazán nagy élvezet és nekem is tanulás minden egyes alkalom. Azóta számos oktatást, továbbképzést tartottam.

Amennyiben Te is szeretnél kozmetikusként képezni magad egy csodálatos területre a szakmán belül, akkor várlak szeretettel. 

Sminktetováló tanfolyamaimat személyes, privát oktatás keretein belül tartom, mert vallom azt hogy így tudok maximális figyelmet szentelni a tanfolyamot végzőre.  Folyamatosan figyelem és javítom a gyakorlás alatt a tanuló munkáját. 

Tanfolyamok


Szemöldök alaptanfolyam

A tanfolyam 3 teljes nap, reggel 9:30-18:00h-ig. Az intenzív képzés ideje alatt minden anyagot és gépet biztosítok a tanuló számára. Abban az esetben kérem a saját gép és hozzá illő modul-tű hozatalát, ha teljesen más típusú géppel már rendelkezik.


A tanfolyam ára: 360.000Ft

Púder technika továbbképzés haladóknak

A tanfolyam egy napos, haladó sminktetováló szakembereknek tartom. A tanfolyam napján az anyagokat, eszközöket biztosítom, kezdő csomagot nem tartalmaz. A tanfolyam reggel 9:00-18:00ig tart.

A tanfolyam ára: 100.000Ft

Púder technika (intenzív 2 napos)

Azoknak ajánlom, akik ugyan tetoválnak, de még nagyon hiányos a tudásuk, vagy csak régi technikát alkalmaztak. (erősebb satírozásos , régi gépi szálas technika stb..)

Tanfolyam reggel 9:30-18:00h-ig tart.

A tanfolyam ára: 180.000FtTovábbi tanfolyamok, gyakorló napok esetén kérlek írj egy emailt, vagy keress a megadott telefonszámon.