Rólam

Szegődi Anita

Sminktetováló, Dermapigmentológus


Több, mint 10 éve tevékenykedem a szépségszakma területén. Tanulmányaimat Pécsett kezdtem, majd szakmai pályafutásomat Budapesten folytattam. Kozmetikus végzettségem mellett sminkes, majd sminktetováló szakirányra képeztem magam. 5 évet dolgoztam a budai Szabó Imre szalonban, mint vezető kozmetikus. Imádtam ezeket az éveket, rendkívül jó csapattal dolgozhattam együtt és nem tagadom, hogy szakmai fejlődésen igazán ezen évek alatt mentem keresztül. Rengeteg lehetőségem volt szakmán belül, úgy mint szakmai továbbképzéseket tartottunk, konferenciát szerveztünk, ami fegyelmet és érthetőséget tanított. Sok média területén dolgozó Hölgyet-Urat ismertem meg, néhányuknak a szemöldökét is én készíthettem el, ami mindig nagyobb izgalmat jelent, hiszen tudjuk, hogy kamera elé állnak nap, mint nap.


Még szakmai tanulmányaim alatt éreztem és tudtam, hogy továbbképzem magam a tetoválás irányába. Mindig szívügyem volt a szép szemöldök elkészítése, ha egy valamit ki kellene emelnem, amiben mindig jó voltam az, hogy meglássam Mindenkiben a szépet és valamely módon ezt ki is emeljem.

Nagyon fontosnak tartom az életben a fejlődést, jómagam nagyon pozitív életszemléletű nő vagyok és ezt gondolom a szakmámban is. Rendkívül fontos, hogy nyitott legyek az új technikák elsajátítására, de az alkotás mindemellet talán fontosabb. Merjünk magunk alkotni valami újat, legyünk bátrak és színezzük az életünket újdonságokkal. Megannyi tanfolyamon részt vettem Magyarországon és külföldön is, tanulva más nemzetiségű szakemberektől, mely nagyban hozzájárult a szakmai pályafutásomhoz.

Ez a jövőben sem lesz másképp, mindig éhségem van az újdonságok-változások irányába.

Várom sok szeretettel.